Didesnis ekranas

Ilgai kalbėję, kad 3.5 colių ekranas yra tobulas išmaniajam telefonui, pernai "Apple" jau pristatė "iPhone" su 4 colių įstrižaine, bet lyginant su konkurentais, "iPhone 5S" ir "iPhone 5C" smarkiai atsilieka. Žinoma, "Obuolio imperija" retai kada žiūri į kitus, o ir mažai tikėtina, kad "Apple" bandys įšokti į telefonų-planšečių (angl. phablet) rinką, bet bent jau 4,5 colių įstrižainės tikrai reikėtų.

Wi-Fi 802.11ac

"Apple" mėgsta į rinką įšokti tada, kai ji jau yra prinokusi. Kitos kompanijos jau yra pristačiusios naujus maršrutizatorius ir tinklo įrangą, teikiančią 802.11ac standarto bevielę prieigą, bet "Apple" kol kas neskuba ir laukia, kol standartą patvirtins IEEE standartų asociacija. Patvirtinimas turėtų būti suteiktas dar šiemet, bet "Apple" dar palauks, kol rinka įsisiūbuos, ir greičiausiai pasiūlys naują bevielio ryšio tipą savo naujos kartos "iPhone" įrenginyje.

NFC

Tai, kad "Apple" savo įrenginiuose įdiegtų NFC (angl. Near Field Communication)buvo geidžiama jau seniai, ir tikėtasi, kad ši bevielė jungtis bus įdiegta dar "iPhone 5" - keli konkurentai jau seniausiai naudoja NFC. Vis dėlto "Apple" dar neskuba, ir taip pat laukia, kol šis standartas rinkoje labiau išplis.

Geresnė kamera

"iPhone" naudoja 8 megapikselių kamera jau nuo 4S modelio, bet vėlgi - dauguma konkurentų jau seniausiai naudoja tokias kameras, o neretas išmanusis turi ir didesnes. Be to, po trijų išmaniojo kartų jau laikas būtų kilstelėti kartelę.
Žinoma, kameros kokybę nemažai lemia ne tik megapiksleių kiekis, bet ir matricos dydis, piksleių tankis ir kameros šviesumas. Pastarasis, beje, yra F 2.2 ir pllygsta turbūt pačiam "fotografiškiausiajam" "Nokia Lumia 1020", bet dar pašviesinus linzę, galima būtų puikiai nušluostyti nosį konkurentams!

128 GB versija

Maksimali "iPhone" talpa - vis dar 64 gigabaitai. Žinoma, naudojantis dar ir "iCloud", tai nėra labai mažai, bet vis dėlto, per dvejus metus vieta užsikemša. O didėjant vartotojų skaičiui, daugėja ir tokių, kurie nori viską saugoti ne kažkur debesyse, o savo telefone. Be to, šių metų pradžioje "Apple" pasiūlė 128 GB "iPad" versiją. Kodėl nepadarius to paties su "iPhone"?

Geriau veikianti baterija

Baterijos veikimo laikas yra ne tik "iPhone", bet ir visų išmaniųjų telefonų silpniausioji grandis. Dažna to priežastis - vis atsirandančios tos įspūdingos galimybės ir naujos technologijos sunaudoja vis didesnius kiekis energijos. "iPhone 5S" ir 5C šiek tiek prailgino baterijos ištvermę laukimo režime, bet akivaizdu, kad pilno telefono veikimo režimu energijso tikrai trūks. Tad geresni akumuliatoriai, labiau optimizuotos programos turėtų būti svarbus reikalavimas kitai "iPhone" kartai.

Kita

"iPhone" vartotojai nelabai pasigenda tokių savybių, kaip atsparumas vandeniui, subraižymams ir dulkėms, bet tai taip pat galėtų tapti "iPhone 6" privalumu.
Taip pat kitos kartos "Apple" gaminys galėtų pristatyti ir madingą belaidžio krovimo sistemą, kuri1 kol kas turi vos keli išmaniųjų telefonų modeliai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (89)