Startuolio atstovai tikina, kad investicija bus panaudota „bendrovės plėtrai finansuoti“ - auginti produkto vartotojų bazę – ir tobulinti patį produktą. Numatytas ir gana reikšmingas sistemos funkcijų išplėtimas. Konkrečiau, „ImpressPages“ norėtų suteikti vartotojams galimybę kurti svetaines, tinkamas peržiūrai įvairiose platformose – ir kompiuteriuose, ir mobiliuosiuose įrenginiuose, rašo techcrunch.com.

Už tą pačią investiciją ketinama finansuoti ir internetinės parduotuvės kūrimą – ji vadinsis „ImpressPages Marketplace“. Parduotuvėje „ImpressPages“ įskiepių kūrėjai galės už pinigus pasiūlyti savo sugalvotus patobulinimus. Parduotuvė bus integruota į turinio valdymo sistemos sąsają, taigi, vartotojai galės matyti kokiais papildomais svetainės kūrimo įrankiais galėtų pasinaudoti už pinigus.

Pirmąkart visuomenės dėmesį „ImpressPages“ patraukė dar 2011 metais, kai „Open Source Awards“ apdovanojimuose pelnė „perspektyviausio projekto“ titulą. Dabartiniai „ImpressPages“ naudotojai yra iš JAV, JK, Vokietijos, Indijos, Japonijos, Rusijos, Prancūzijos ir Olandijos. Sistemos sąsaja išversta į 32 kalbas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)