„Omnitel“ 4G LTE tinklą pirmiausia pastatėme ir toliau plėsime ten, kur šis ryšys yra reikalingiausias mūsų klientams. 4G LTE greičiai ypač aktualūs priemiesčių gyventojams, neturintiems kitos galimybės turėti plačiajuostį internetą, taip pat verslo įmonėms bei žiniasklaidai, kurie naudojasi didelės mobiliojo interneto spartos reikalaujančiomis paslaugomis, tokiomis kaip vaizdo konferencijos ir tiesioginės transliacijos – pavyzdžiui, LRT televizija „Omnitel“ mobilųjį internetą naudoja tiesioginėms transliacijoms iš įvykio vietos“, – sakė „Omnitel“ viceprezidentas rinkodarai ir paslaugoms Darius Maikštėnas.

Nuo praėjusių metų gruodžio „Omnitel“ savo klientams siūlo mobiliojo interneto modemus, kurie palaiko visas technologijas ir mobiliojo ryšio tinklą parenka automatiškai. „Omnitel“ klientai, turėdami tą patį modemą ir mobiliojo interneto kompiuteryje planą, gali patogiai juo naudotis visoje Lietuvoje, sparčiausiame ir plačiausiame Lietuvoje „Omnitel“ 3G ir 4G mobiliojo interneto tinkle. Vien tik praėjusiais metais į savo tinklo plėtrą „Omnitel“ investavo 60 mln. Lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (29)