Triukšmas dėl įmonės dalies pardavimo daugiausiai kilo dėl to, kad „Nokia“ generalinis direktorius už savo nuopelnus – žinomiausios Suomijos bendrovės nuskurdinimą ir dalinį pardavimą – gaus net 25 mln. JAV dolerių premiją. Situacijos nė kiek nesušvelnino faktas, jog ir „Nokia“, ir pats S. Elopas (buvęs „Microsoft“ darbuotojas) dar sudarant darbo sutartį 2010 metais žinojo, kad už tokią įvykių seką – „Nokia“ nuskurdinimą ir pardavimą – jam žadama milžiniška premija.

Įvairių Suomijos žiniasklaidos šaltinių iš visų pusių atakuojama „Nokia“ nusprendė pabandyti bent kiek pagerinti padėti ir kreipėsi į S. Elopą prašydama jo sutikti susimažinti savo premiją. Ir tada viskas pasisuko tarsi meksikietiškoje melodramoje – direktorius mažintis premijos nesutiko. Esą, jis šiuo metu skiriasi su žmona, kuri nesutinka su mažesne premijos dalimi, rašo bgr.com.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)