“Google Hangout” paslauga, nemokamai prieinama visiems “Google+” naudotojams, leidžia vienu metu vaizdo konferencijoje dalyvauti dešimčiai asmenų, rašoma pranešime spaudai.

“Nuo šiol gitaros mokymų paslaugas teiksime ne tik Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje. “Google+” yra paprasčiausias ir patraukliausias kada nors sukurtas masinis vaizdo konferencijų įrankis, kuris smulkiems mokymų verslams atveria pasaulinę rinką”, - sakė Algimanta Vaitkevičiūtė, “Noriu groti” pardavimų vadovė.

“Google” nurodo, kad grupinių vaizdo pokalbių kokybei užtikrinti vartotojai turėtų pasirūpinti bent 900 kbps (kilobitų per sekundę) siuntimo ir 1800 kbps gavimo interneto ryšio sparta.

“Lietuviškas interneto ryšys, pagal spartą užimantis antrą vietą planetoje, sudaro puikias sąlygas teikti paslaugas per “Google Hangout”. Vartotojai, dalyvavę pirmosiose nuotolinėse gitaros pamokose, neturėjo priekaištų vaizdo ir garso kokybei, gitaros skambesiui”, - sakė A. Vaitkevičiūtė.

Jos teigimu, net ir vietos rinkoje dirbantys lietuviškieji verslai galėtų pasinaudoti “Google Hangout” pagerindami tiesioginį klientų aptarnavimą.

Lietuviams masiškai kraustantis iš “Facebook” į “Google+”, ten netruks persikraustyti ir verslas. Kol kas “Google+” leidžia sukurti tik asmeninius profilius, verslui galimybės bus suteiktos kiek vėliau. Kol kas nuotolines pamokas gitaros mokytojai veda naudodami asmeninius profilius.

Šiuo metu “Google+” turi apie 20 milijonų vartotojų, o 10 milionų pasiekė per pirmąsias 16 veiklos dienų. Kad pasiektų tokį vartotojų skaičių “Twitter” prireikė 780 dienų, “Facebook” - 852.

“Noriu groti” atviras gitaros pamokas “Google+” tinkle rengia kiekvieną trečiadienį 19 val.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją