Pasak Pigu.lt generalinio direktoriaus Dainiaus Liulio, įmonės rodikliai trečiąjį ketvirtį leidžia tikėtis augimo ateinančiais šių metų mėnesiais ir metus užbaigti su 37,5 mln. metine apyvarta, rašoma pranešime spaudai.

„Metų pradžioje planavome 2011-aisiais pasiekti 35 mln. litų apyvartą. Net ir stipriai augant elektroninės prekybos rinkai, tai buvo gana ambicingas tikslas, tačiau dabar akivaizdu, kad rezultatai pranoks drąsiausius lūkesčius. Iki šiol buvome investicinio laikotarpio įmonė, o dabar pereiname į naują – plėtros etapą. Metus užbaigti planuojame pelningai,“ – sakė D. Liulys.

Šiemet įmonė įsigijo ir vieną didžiausių internetinių parduotuvių Latvijoje 220.Lv. Birželį sudariusi pirkimo sandorį ir įsigijusi 75 proc. įmonės akcijų, Pigu.lt tapo bene didžiausia tokio pobūdžio elektroninės prekybos paslaugų teikėja Baltijos šalyse.

Liepos-rugsėjo mėnesiais gyventojai internetinėje parduotuvėje dažniausiai pirko laisvalaikio ir turizmo prekes, kvepalus, kietuosius diskus, nešiojamuosius kompiuterius, treniruoklius, televizorius, baldus namams bei viskoelastinius čiužinius. Tarp populiariausių prekių ir namų apyvokos reikmenys – skalbimo kamuoliai, valymo sistemos bei gariniai lygintuvai. Išlieka susidomėjimas ir smulkia virtuvės technika – kavos aparatais, blenderiais. Itin didelio populiarumo susilaukė duonkepės, o vasaros pabaigoje – vaisių ir grybų džiovintuvai.

Internetinės parduotuvės Pigu.lt asortimentą sudaro daugiau kaip penkiolika kategorijų įvairių prekių. Neseniai asortimentą papildė knygos bei vaistinės prekės – maisto papildai, vitaminai, ortopedijos, slaugos priežiūros prekės, taip pat natūrali kosmetika bei veido ir kūno priežiūros priemonės. Į parduodamų prekių sąrašą įtraukta ir didžiulio populiarumo pasaulyje sulaukusi „Walkmaxx“ avalynė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją