Investuotojų, kurie finansavo „Sellfy“ grupėje yra vienas iš „Skype“ įkūrėjų Toivo Annusas, ilgametis „Skype Estonia“ vadovas Stenas Tamkivi bei keletas kitų aukščiausio lygio vadovų, dirbančių stambioje Ispanijos telekomunikacijų bendrovėje.

„Sellfy“ - tai interneto platforma, naudotojams siūlanti patogų sprendimą pardavinėti turinį (pavyzdžiui, nuotraukas, muziką, vaizdo įrašus) per socialinius tinklus. Pati bendrovė uždirba gaudama 5 proc. nuo kiekvieno pirkinio, įsigyto per jų platformą, kainos. Šiuo metu įmonė realizavo ir papildomą sprendimą, suteikiantį galimybę „Sellfy“ naudojantiems verslininkams suteikinėti nuolaidas ar dalį gaunamų pinigų pervesti tiems socialinių tinklų vartotojams kurie savo paskyroje rekomendavo to gamintojo turinį.

Rygoje vystoma paslauga „Sellfy“ veikia trumpiau nei metus, bet jau aptarnauja apie 3000 klientų, parduodančių savo fotografijas, muziką ar vaizdo įrašus socialiniuose tinkluose. Paslaugos Bendrovės įkūrėjas Maris Degis tvirtina, kad paslaugos plėtros potencialas yra milžiniškas.

„Sellfy“ augimo tempas parodo, kad rinka laukė tokios paprastos platformos skaitmeninių produktų prekybai socialiniuose tinkluose pasirodymo. Naudodamiesi neseniai pasiūlyta papildoma paslauga klientai galės gerokai padidinti pardavimus dėl skatinamo vartotojų aktyvumo“, - sakė vienas iš „Sellfy“ vadovų Cristobalis Alonso.

Įdomu tai, kad nors paslauga vystoma Latvijoje, ji priklauso uždarajai akcinei bendrovei, kuri registruota Lietuvoje – ir mokesčius už gaunamas pajamas moka būtent mūsų valstybei.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)