Ekspertų vertinimu, „Teo“ sėkmę užtikrino geri finansiniai rodikliai, lyderės pozicija rinkoje, efektyvus įmonės valdymas ir bendravimas su investuotojais. Antrąją ir trečiąją vietą per sėkmingiausių įmonių apdovanojimus komisija skyrė Latvijos bendrovėms „Olainfarm“ ir „SAF Tehnika“. Sėkmingiausia Estijoje buvo pripažinta elektroninės įrangos gamintoja „Harju Elekter“, rašoma pranešime spaudai.

Ekspertų komisija vertino į Baltijos šalių biržų sąrašus įtrauktų įmonių finansų būklę ir rezultatus. Taip pat buvo vertinami įmonių kokybės rodikliai: pasirinktas verslo modelis, organizacijos valdymo efektyvumas ir finansų valdymo kokybė.

Sėkmingiausių bendrovių rinkimų vertinimo komisiją sudarė Šveicarijoje įsikūrusios bendrovės „CE Asset Management“, Latvijoje veikiančios įmonės „CE Services“ ir Latvijos BA verslo ir finansų mokyklos atstovai.

„Teo“ per šių metų pradžioje vykusius Baltijos šalių vertybinių popierių rinkos apdovanojimus „Baltic Market Awards“ penktą kartą buvo pripažinta skaidriausia ir geriausiai informaciją rinkai teikiančia bendrove Baltijos šalyse, taip pat geriausia metinės ataskaitos ir viena geriausių interneto tinklalapio rengėjų. Už geriausius ryšius su investuotojais Baltijos šalyse „Teo“ buvo apdovanota ir 2006, 2007, 2009 ir 2011 metais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)