Penktadienį „Bitės“ atstovė ryšiams su visuomene Laura Bielskė DELFI patvirtino, kad dabartinių reklamų su broliais Lavrinovičiais televizijos ekranuose nebeliks. Tuo tarpu ateities reklamos planus L. Bielskė komentavo taip: „Mes išklausome mūsų klientus. Gavome klausimų ir pastabų dėl „Bitės išmaniųjų mokyklos“ reklamos, kai kurie reklamą vertina neigiamai, tad mes ją keičiame“. Ji neatskleidė, ar garsieji krepšininkai dar reklamuos telekomunikacijų bendrovės paslaugas.

Bendrovės svetainėje nebeliko ir nuorodų į „Bitės išmaniųjų mokyklos“ reklamas su krepšininkais.

Trečiadienį Laura Bielskė teigė, jog krepšininkus savo reklamos herojais pasirinko dėl jų žinomumo Lietuvoje ir dėl to, kad krepšinio gerbėjai juos labai mėgsta. Anot atstovės, kiekvienas suklydęs žmogus turi teisę į tolesnį gyvenimą.

„Šiuos herojus reklamai pasirinkome dėl jų populiarumo Lietuvoje ir charizmos, kurią jie turi ir spinduliuoja. Dirbami su jais matome, kad tai kultūringi, labai šilti ir linksmi žmonės. Ne mums vertinti žmonių praeitį, o savo darbais šie žymūs krepšininkai rodo, kad kiekvienas, net suklydęs, turi tolesnio gyvenimo galimybę“, - komentavo L. Bielskė.

„Bitės“ atstovė trečiadienį teigė, jog televizijos žiūrovus netrukus turėtų pasiekti dar viena šmaikšti brolių reklama, kuri tikrai patiks visiems, kurie turi humoro jausmą. Kol kas nežinia, kaip šiuos planus pakeis penktadienį pasikeitusi bendrovės pozicija.

Kritikos negailėję dainininkai atsiprašė Lavrinovičių šeimų

J. Didžiulis savo paskyroje socialiniame tinkle trečiadienį rašė:

„Puft! Ir mes paliekam „Bitę“.

Kažkas „Bitės“ reklamos skyriuje pamiršo, kad reklaminiai veidai atstovauja įmonės vertybėms, o šie bachūrai garsūs ne vien dėl pasiekimų krepšinio aikštelėje.

Mūsų šalyje verda šuršulas dėl gėjų teisių ir seksualinių mažumų, tolerancijos. Politikai apsimetinėja dorovės karžygiais, bet niekas nepastebi, kad ši kampanija siunčia netiesioginę žinutę, kad kriminalinio pobūdžio seksualiniai iškrypimai yra atleistini.

Ar visa Lietuva serga amnezija, vertybine šizofrenija, ar aš vienas durnas?“, – išrėžė dainininkas.

„Kai žmonės įvykdo sunkius nusikaltimus, jie turėtų būti ir griežtai nubausti. Kalint už grotų žaisti krepšinį ir dar gauti skaniai pavalgyti - nenormalu. Tai vadinama specialiu režimu. Tačiau „Bitė“ pati renkasi, kas jiems atstovauja. Aš jiems neatiduosiu savo sunkiai uždirbtų pinigų ir juos išleisiu kitur, - komentaruose rašė E. Jennings-Didžiulis. - Šiandien pastebėjau įdomų dalyką, kokie lietuviai tampa tolerantiški, kai kalbama apie krepšinį. Atrodo, kad viskas atleidžiama ir pamirštama, jei tik tu žaidi šventąjį žaidimą. Bet kai pradedama kalbėti apie gėjų teises, visa tolerancija dingsta. Ironiška.“

„Jei išžaginimas būtų laikomas sunkesniu nusikaltimu, o bausmė būtų kastravimas, skaičiai sumažėtų per naktį“, - savo vyrui antrino E. Jennings.

Penktadienį J. Didžiulis ir E. Jennings išplatino viešą pareiškimą, kuriame atsiprašė krepšininkų šeimų už tai, kad jų nuomonės paskelbimas buvo sutiktas taip audringai ir pritraukė daug dėmesio Lavrinovičių artimiesiems.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1693)