Tiesioginę F. Baumgartnerio skrydžio transliaciją žiūrėjo daugiau nei 8 milijonai žmonių. Tai didžiausias skaičius tiesioginių „YouTube“ transliacijų istorijoje, BBC patvirtino „Google UK“.

Kapsulėje, iš kurios iššoko F. Baumgartneris, buvo įmontuota kamera, kuri tiesiogiai transliavo vaizdą milijonams žiūrovų visame pasaulyje.

„Google“ atstovas patvirtino, kad skaičius žmonių, vienu metu stebėjusių tiesioginę transliaciją „YouTube“ svetainėje, buvo rekordinis.

„Mes sveikiname F. Baumgartnerį ir visą „Red Bull Stratos“ komandą su sėkminga misija ir didžiausiu žiūrovų kiekiu „YouTube“ svetainėje“, – savo tinklaraštyje rašė kompanija „Google“.

43-ejų austras per 4 minutes ir 19 sekundžių trukusį laisvąjį kritimą pasiekė 1343 km/h greitį. Nusileisti ant žemės jam prireikė devynių minučių.

„Jutau, kad visas pasaulis mane stebi. Norėjau, kad visi galėtų matyti, tai, ką mačiau aš. Tai buvo nuostabu“, – po įspūdingo nusileidimo sakė vyras.

Visgi jis prisipažino, kad pasiekęs kosmoso pakraštį mažiausiai galvojo apie rekordus: „Kai stovi ten virš viso pasaulio, tampi toks menkas, kad nebegalvoji apie rekordų gerinimą. Galėjau galvoti tik apie tai, kaip grįžti gyvam“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (161)