Kaip rašo „Lietuvos rytas”, apie šios savaitės pradžioje atidarytą interneto parduotuvę www.beribu.lt informacija pasklido žaibiškai.

Solidžiai atrodanti ir profesionaliai sukurta prekybos svetainė priviliojo daug klientų. Interneto parduotuvė siūlė buitinę techniką, kompiuterius, išmaniuosius telefonus su 50 proc. nuolaida.

Skelbta, kad tai trumpa kalėdinė akcija, o nuolaidoms padengti suteikta 100 tūkstančių litų suma.

Yla iš maišo pradėjo lįsti ketvirtadienio rytą. Pirkėjai stebėjosi negalintys prisiskambinti informacijos telefonu. Įtarimų sukėlė ir kelis kartus pasikeitusi sąskaita.

Svetainės savininkė bendrovė „Rontas” įregistruota tik šįmet rugsėjo 1 dieną Vilniuje, Žvėryne. Jos vienintelis savininkas ir akcininkas – 1978 metais gimęs Dmitrijus Semerinas. Pasirodo, toks žmogus yra Rusijos gyventojas.

Interneto vardus suteikiantis Duomenų centras turi teisę blokuoti įtarimų keliančias svetaines. Bet tik ketvirtadienį vakarop jis nutarė taip pasielgti su beribu.lt. „Gavę daug skundų dėl šios interneto parduotuvės nutarėme laikinai ją užblokuoti. Bandėme susisiekti su jos kūrėjais, bet visi telefonai išjungti”, – „Lietuvos rytui” teigė Duomenų centro technikas Andrius Petkus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)